A123 celių užpirkimas
(75 posts) (15 voices)-
Na va tas ir yra Sarunai kad as nesu koks E TECHNOKOS hobiu uzsiminetojas todel ir noriu gero produkto,geru komponentu ir nera man tam nei laiko,nei noro,bandyti,testuoti,experimentuoti ir pan.Man reikia rimto Bike-O komplekto uz normalia kaina.O ka gali Sarunai pasakyti apie BionX komplektus ir jei konkreciau apie BionX PL 500 HS L?manau zinai ir esi domejesis.As manau kad rimtas koplektas,jokiu galvosukiu,jokiu testavimu,jokiu hobiu uz 1800$
-
Zygi tokie kaip as ar Sarunas uzsiima konstravimu nes neesam patenkinti standartiniais gaminiais kurie sukurti eiliniam vartotojui, mes visada noresim daugiau ir kokybiskiau... :)
na o del Bionx tai sunku ka pasakyti, jei uztenka tokios galios ka raso tada ok, tikrai tiks ir pilnai vartojimui paruostas daiktas ir jei kaina tinkama tada ok.
is savo pises manau galiu pasiulyti tikrai ne prastesni varianta su 30% ar net daugiau mazesne kaina... -
Vyrai, diskutuokim, prašau, į temą...
-
Šiek tiek informacijos: pinigai pervesti, tiekėjas ruošia siuntą. Iš viso surinkau 134 celes - daug kas supuolė paskutinę akimirką.
Tik kilo bėdų su siuntimu - kinams nepavyko siuntos išsiųsti per mūsų įmonės UPS accountą, nes reikia pridėti visokius saugumo sertifikatus, kuriuos turi tik pats A123 ir su kitais nesidalina. Dėl to teko siųsti per DHL, už labai brangiai. Deja siuntimas kainavo 4.2 X karto daugiau nei buvo planuota... Šiek tiek pinigų yra palikta importo mokesčiams, tačiau nelabai daug liko. Dabar viskas priklausys nuo muitinės malonės... :| -
Šiek tiek užtruko tiekėjas, tačiau pagaliau siunta buvo išsiųsta. Štai, galit visi stebėti:
http://www.dhl.lt/content/lt/en/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=9481702694 -
tai taip iseina kad jau Vilniui ir sia savaite bus pas tave rankose... :) ?
-
Problemėlės muitinėje, tai štiek tiek užtruks, turėsiu geriausiu atveju penktadienį vakare.
-

:) Celės jau pas mane. Prasitrainiojau gerą pusdienį aplink mutinę, DHL, medicinos banką... Sušalau, išalkau, išsiterliojau batus braidžiodamas po muitinės "aikštelę"... Susimokėjau visokiausių įdomių mokesčių už mokesčių paskaičiavimą, už paskaičiavimo lapų spausdinimą, už mokesčių mokėjimą... Žodžiu, privargau. Manau, parašysiu atskirą straipsnelį apie tai kokios procedūros ten ir kaip visą muitinės ir vežėjų sistemą gerai išmėžt reikėtų.
Pinigų dar neskaičiavau kas gavosi, bet labai panašiai kažkas, primokėti nereikės. Celių dar irgi neišpakavau, baisiai kiti darbai dega ir reikia skubiai gesint. Manau kitą savaitę jau galima bus dalybas atlikti. -
Puiku, aciu Sarunai uz tavo vargus, visi zinome kaip yra sudetinga su biurokratizmu ir visais tais durnizmais tvarkant tokius reikalus.
-
Dauguma celių jau išdalintos. :) Kas dar neapsilankėt svečiuose - kviečiu apsilankyt. Celės guli ir laukia, kol joms duosit darbo... :)
-
Ar kada vel planuoji uzpirkima? reiktu 15vnt. zinau zinau., pavelavau biski
-
Paaiškėjo, kad man irgi reiktų dar 20 šių celių. Gal dar kas jungtųsi?
-
Ne, naujo pirkimo neplanuoju. Nebent po metų kokių, naujam projektui...
-
jo, as, 3 celes.
-
po metu as ir imciau 20 celiu. pradedu taupyt naujam projektui :)
Reply
You must log in to post.