Buvau užsiregistravęs electrotransport.ru. Rašiau apie 18650 moduliukus. Pradėjo aiškinti kokius testus turėčiau atlikti nes tą ką darau yra tik showoff ir nieko nereiškia. Na, aš savo ruožtu užklausiau, kas toks per autoritetas ir kuo specializuojasi, kad darytų tokius teiginius.
Kitas atlėkęs aplamai ne į temą, kažkur iš konteksto detalę komentuoja ir t.t. Galiausiai parašiau, kad kažkokio progreso iš to galo nesimato, kad daugiau pliurpia ir kritikuoja kitus nei padaro ir dar šiek tiek prieskonių pridėjau (be keiksmų). Rezultatas toks:
пошёл нахуй, гейропеец ёбаный, хули вообще сюда припёрся со своим комплексом неполноценности.
Čia moderatorių leksikonas. Ką nori sakyk, bet ten mentalitetas didžios masės aiškus.
Mano puskės vyras užsiima high-end audio sistemomis (avd.lt). Gamino DAC ir susidėjo su rusais. Prasikeikė ir ruskelius prakeikė (pats jis rusas). Toks va ten kontingentas, nieko nedarau, pinigus siurbiu ir aiškinu kaip vakarietiškas viskas mėšlas ir kaip mes čia viską mokam ir žinom, ir fantazuot mokam:)