Sveiki, forumieciai. Esu beveik ne naujokas, nes sia vasara esu surinkes edvirati su Magic Pie 4 varikliu ir 48V 30A/h baterija ant Merida XC remo. Supratau, kas norisi kazko rimtesnio ir minkstesnio, nes be galinio amortiko labai jau kietas vaziavimas gaunasi.
Ka manote apie Vector rema ir pacia tokio remo koncepcija? http://www.vectorebike.com/orders/componencts.html
Komponentai:
Remas
Ratai: Galas 18 moto rim, priekis 24
Variklis: QS V3 3000W
Priekine sake: DNM Volcano USD-8
Galinis amortikas DNM Burner 3
Stabdziai: Tektro Dorado e-brakes
Na seilę pavarvint niekas nedraudžia, gal po kokių 5 metelių atsiras įperkamų pajodinėtų agregatų…na o dabar gelbsti tik didi tauta Kinija. Tai tai sąranka nebloga, pora vakarų ir daiktas bus.
Gal kas esate susidures su Adaptto valdikliais ir bms’ais? Mastau apie MIDI-E varianta. Jo charakteristikose parasyta, kad jis iki 8 kW. Bet padauginus amperus (120A) is itampos 84V (pilnai pakrautas akumas) gaunasi virs 10kW.
del adaptto, metu pradzioje turesiu kazka panasaus i adaptto tik mano nuomone kokybiskesni daikta, taip pat su displejumi (sharp memory lcd)
72v 200A continuous, taip pat bus ir skysciu ausinamu, panasiu i mxus, hubiniu varikliu. issprestos visos bedos su variklio perkaitimu.
kol kas neturiu is gamintojo vizualines info. gamintojas yra pearcontrol, jis uzsiima su oem’ais, kadangi jis tiekia neematic dviraciams galingus kontrolerius as susitariau del mazesniu bet su ganetinai geromis charakteristikomis, didesniu tiesiog neverta jungti prie hubu, nes daugiau tie varikliai galios negali atiduoti.