Home Forums Bendras Isvyka su ebikais vasara

Viewing 20 posts - 21 through 40 (of 52 total)
  • Author
    spicasss
    Participant

na iki Traku jau gal ir as galeciau :) tik reiketu tinkama diena susiplanuot :)

vvaldasv
    Participant

Iki Trakų įdomu, jei pakeliui žinote “rozetes” , ir aš prisijungčiau. Mano max. atstumas vienu įkrovimu yra 50 km. Tik po to kraunasi kokias 5h. Tiesa, pas mane NĖRA pedalų, tad neradus rozetės man būtų “šakės”.

• This reply was modified 10 years, 8 months ago by vvaldasv.
    bondas83
    Participant

Sveiki. Tai kaip del keliones, nors tarkime ir iki traku. Nes atstaciau visas kazkadaise buvusias watvalandes, tai puiku butu isbandyti. O forume kazkas linka su e-degalinemis buvo numetes, tai maciau, kad trakuose degaline kazkokia duoda elektros uz pinigus.

aleksanderis
    Participant

As visada uz vaziavima. Trakuose panasu kad privatus asmuo. Reikia meginti su juo susisiekti susitarti.

aleksanderis
    Participant

Sivakar apsitarem ir nusprendem!Ryt 08-28 sestadieni 10:00 isvaziuojam i trakus. Vaziuoja etatinai vln ebaikininkai :) kelione viena diena. Jieskosim rozeciu trakuose :D

aleksanderis
    Participant

UPS 06-28

bondas83
    Participant

o as kaip tik nakti prie asvejos pazvejoti buvau nulekes. tai nesenai tik grizau. I prieki vaziuodamas pasinaudojau pakrovimo stotele motetu plente, bet atgal vaziuojant tik dali dasikroviau. Graziai isvijo mane, nes pasirodo reikia atsiklausti ar tai pasiskambinti.

Šarūnas
    Keymaster

kokia ten stotelė? Ir kas tokie išvijo?

sopkis
    Participant

Kiek žinau tai ta stotelė yra Molėtų plente, priešais Iki parduotuvę, Argintos teritorijoje. Matosi ten visokie saulės, vėjo generatoriai.
    http://elektrodegalines.lt/zemelapis/arginta-įkrovimo-stotelė-vilniuje.html

• This reply was modified 10 years, 5 months ago by sopkis.
    Karolis
    Participant

Kad Vilniuje apskritai neliko stotelių kur be kažkokių kliūčių krautumeis. Ozo nebeliko. Muziejaus irgi nebeveikia, panašu, kad išmušė automatas muziejuj. Liko tik neoficialiai Vingis, gal dar Iveco. Daugiau visos buitinės rozetės. Kurios po klaustukais. O ir atvažiavus keliems, nelabai tokias rozetes gali apkraut vienu metu. Žodžiu situacija suprastėjo labai stipriai. Jei taip ir toliau, tai nežinau link kur mes judam.

Šarūnas
    Keymaster

Dėl muziejaus nežinojau – kodėl niekas nesiskundė? Ar tikrinote automatą pačioje stotelėje? Jei išmušė muziejuje – skambutis ir vėl veiks.
    Dėl Ozo irgi naujiena…

O šiaip tai aišku geras klausimas būtų “o ką aš padariau?”. :)

Gal verta padaryti atskirą google mapsą visoms slaptoms rozetėms skelbt? Ar geriau iš lūpų į lūpas?

sopkis
    Participant

Geriau būtų sąrašiukas su adresais, ir paaiškinimais kaip rasti. Pats tik keletą sąvaičių važinėju, tai dar nebuvo kad bms atjungtų, nes labai taupiai stengiuosi važiuoti, bet žinoti vietas kur pasikrauti galėčiau būtų gerai.

Karolis
    Participant

Sąrašiukas manau nebūtų gerai. Tiesiog, kad nepataptų pastovios krovimo vietos. Jos gi tokios daugiau kaip avarinio naudojimo. Tokia info apsikeitimui tarp ebiker’ių – žodžiu, bent taip aš manau. Šarai, žiūrėjom automatą viduj stotelės su juo viskas ok. Panašu, kad bus muziejuj. Muziejaus neprašėm, nes tuo momentu nedirbo. Stotelė dar 5-dienį buvo gyva. O Ozą panaikino savininkai po konflikto.

Mirtingasis
    Participant

o tai tose neoficialiose šeimininkui duodat litų ir kiek ? ar duoda pasikraut ačių ir viso gero ?
    jei rozetės šeimininkas gauna babkių su pliusu ir neprieštarauja, tai manau iš esmės galima skelbti viešai tą sarašiuką.

Šarūnas
    Keymaster

Muziejaus stotelė jau turėtų veikti – sako dalies rūsio automatas išmuštas. Greičiausiai vidinės muziejaus instaliacijos bėdos.

Karolis
    Participant

Niekas nemoka, bet jei ir mokėt reikėtų – būtų ne gaila. Randi tiesiog mieste. Kažkam iš anksčiau skirtas prie parduotuvių, kebabų, ledų kioskam. Mūsų kelionėje į trakus, tai pasiprašėm žmogaus. Bet tokios rozetės neskirtos el. transporto krovimui, nelaiko jos apkrovos. Nuvykus šiuo atveju 4 asmenims tenka po to po vieną krautis. Bet ir tai geriau nei nieko. Būtų koks nors projektas degalinėse galvoju visai nieko, jų išdėstymo kaip ir +- užtektų.
    Šarūnui didelis dėkui už muziejaus stotelę.

spicasss
    Participant

su muziejaus stotele buvo taip, krovemes trise vienu metu, bendra apkova gavosi 3-4 kw, o pasijunge buvom per trisaki su 1.5 kabeliuku. kaip baigem krautis atjunginejom pakrovejus ir pajudinus to prailgintuvo sakute buvo pokst :D itariu kad 1.5 laidukai susilyde :D Aciu Sarunui kad sutvarke ismusta automata :) o degalinese butu visai gerai, as pamenu praeita ar uzpraeita vasara esu prasesis degalineje rozetes – mielai prieme, sakydami jei pakanka 220 rozetes tai prasom :)

Buckis
    Participant

Kazi kaip man butus su 3kw pakroveju, nezinau kaip visa sistema patikrint nes tarkim namie as paprasta sakute patikrinsiu o mieste bus stotelei skirtas kistukas, bijau kad neuzrakintu kistuko stoteles lizde tada bus pipec

aleksanderis
    Participant

Va biski foto is pasivazinejimo i trakus.

Pirmas krovimas trakuose

http://i1024.photobucket.com/albums/y308/aleksanderis300/Trakai%202014/DSC_0419.jpg

• This reply was modified 10 years, 5 months ago by aleksanderis.
    aleksanderis
    Participant

http://i1024.photobucket.com/albums/y308/aleksanderis300/Trakai%202014/DSC_0420.jpg

Viewing 20 posts - 21 through 40 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.