Home Forums Bendras Buckio nesamoniu skyrelis

Viewing 20 posts - 81 through 100 (of 270 total)
  • Author
    raimis
    Participant

na gal ir patarčiau ką nors, bet klausimas bent man – nesuprantamas. Gal kas giliau ‘paniręs’ į elektrotransportą ir suprato ko klausiama. Man tai reikėtų nors blokinės schemos (geriau aišku pilnos) ir raudonai pažymėti apie ką klausimas.

Šarūnas
    Keymaster

Aš kažkaip irgi nesupratau :)
    Bet įtariu kad tinkamas atsakymas būtų “galima su relyte”.

Buckis
    Participant

Na pabandysiu paaiskint kaip nors kitaip, valdiklio schemoi kuri yra 48V maitinimo atjungimui turetu but elektrinis jungiklis contactor, Bms taipogi kaip atskira shema kuri yra 12V numatytas contactor. tai vat ar visdelto protinga det viena contactor ir junginet per papildomas relytes ar visdelto butini 12V ir 48V kontaktoriai

cia bms schema http://www.elektromotus.lt/wiki/index.php?title=File:BMS_Wiring_Diagram.PNG

cia valdiklio http://kellycontroller.com/mot/downloads/KellyKEBUserManual.pdf

Šarūnas
    Keymaster

Tai čia kellio schemoj kontaktorius yra įjungiamas paprasčiausiu jungikliu. Tai nereikia čia jo visai dėti, geriau statyti 12V kontaktorių valdomą nuo BMS ir viskas. Galima ir 48V, tik tada reikės mažos relytės lygio pakeitimui.

Buckis
    Participant

ok. as kaiptik buvau jau uzsisakes 12 kontaktoriu, manau reikia pasidaryt medini ar koki rema pradziai kad isivedziot laidus o poto viska graziai sukist i deze

Buckis
    Participant

Atejo siuntinukas su DC/DC kazkaip papuole nebrangiai nupirkt nors 72-80V 400w, nuotraukoi nebuvo matyt dydzio o jis velnias apie 2kg sveria ir gan didokas, pajungiau pagamina beveik 13V, vidui stovi potencas manau kazkas pasireguliuos, bet dydis ir svoris isgasdino, kaip suprantu UK gamybos.

taipat ta proga pajungiau meanwell maitbloki, ale garsas kaip is geros serverines :) ausintuvas vinioja kaip reikiant, teks dezei statyt ortakius ir apsaugot kad dregmes maziau papultu.

Gal ta oro srauta naudot akumo ausinimui krovimo metu?

Buckis
    Participant

Cia tas DC/DC

Bei nukirtau toki kontaktoriu 12V

Buckis
    Participant

UPS kazkur zinute dingo teks pakartot,

Kokia turetu but A123 celiu vidine varza, ir ar imanoma su ichargeriu kokybiskai pamatuot, nes radau pirkt netoliese ir kaip pardavejas sako kazkur apie puse metu atgal pirko is USA, bet juk jie bankrutave, beto kaina nelabai panasi i originaliu A grade

Šarūnas
    Keymaster

Pasak A123 garantinio serviso, leidžiama varža yra iki 3mΩ. Kiek teko matuoti, visada būna apie 1mΩ.
    iCharger pasitikėti galima, tik tiek kad matuoja 1mΩ rezoliucija. Tai matysi 1 arba 2.

Buckis
    Participant

Na kaip bebutu nebuvo laiko matuot vidines varzos, akumai pasirodo importuoti is a123 usa oficialaus vietinio dylerio, faktiskai sisos celes grazios, kelios tik turi siokiu tokiu idubimu gilesniu,varza svyruoja tarp 2-3, tik 2 celes pasak ichargerio turi 4, prasuksiu talpa joms paziuresim. Celes skirtingu modeliu, ta prasme yra su ilgais tabais ir su trumpais o tos trumposios dar kaikurios su dideliu uzrasu, veliau ikelsiu foto

Buckis
    Participant

Stebuklas bet sendien tos pacios celes kur vakar buvo po 4 sendien abi po 2, itariu ichargeris gryba pjauna.

zadetos nuotraukos

trumpais tabais su uzrasu

trumpais tabais su skylukem pirktos is kitaicu

tik trumpi tabai

ilgi tabai

Buckis
    Participant

Sveiki, norejau pasidomt gal kas nutuokia tokio daikto kaina tuscio? kolkas nezinau kiek ten vidun telpa, negavau atsakymo is pardavejo:

gavau patvirtinima 24 celes telpa

Šarūnas
    Keymaster

na nežinau, 50Lt?.. Už metalą…

Buckis
    Participant

na tiksliai nezinau bet itariu jis nores koki 800lt na tai tik mano itarimai. as mastau gal isigyt ir gal pavyktu is jo padaryt 15S o veliau dadet dar 15S, as aisku jau pasidares brezinius kad issifrezuot pagal savo poreikius, dar nesiunciau uzklausos del samatos, bet kad ir si isgijus reiks kazka papildomai kombinuotis, nes kiek zinau originaliai celes berods vilrintos lazeriu… o tas man netiks, jei anas ides i ES forumas tai bijau kad nueis greiciausiai daugiau nei 50lt

Buckis
    Participant

jei ka domina anas dar parduoda agni 95R varikli

itariu kad deveta, nes viskas ka jis parduoda buvo naudojama elektro transporto mokykloi – univere, gamino britva elektrine lenktynem.

• This reply was modified 10 years, 8 months ago by Buckis.
    Buckis
    Participant

Na va gavos kazkas panasaus, dabar bereiks pasibraizyt kontaktu tvirtinimo plokstes brezinius ir judet toliau

Buckis
    Participant

Taigi po ilgo tarpo radau kas galetu pagaminti mano pasibraizyta ausinimo ventiliatoriu varikliui, ankstesnes paieskos apsiribijo 2000lt sakaitele nes reikejo brangiu 5-asiu frezavimo stakliu, bet kadangi technologijos tobuleja, ir atsirado 3D printeriai buvau nusprendes nusipirkti viena, po ilgu paiesku supratau kad geras printeris gerai ir kainuoja, planavau isleisti kokius 4t printeriui bet ju kokybe spauzdinimo netenkino mano poreikiu. Radau viena kompanija kuri pagelbes man siuo klausimu, ju turima iranga Nailono milteiuose lazerio pagalba islydo sluoksni po sluosnio, susigundes 3 kartus mazesne gamybos kaina uzsisakiau pabandymui ventiliatoriaus prototipa 3D atspauzdinta, beliko sulaukt rezultatu.
    Manau kad pas kokius kitaicus arba kad ir Lietuvelej tas gautusi dar pigiau, bet dasidetu pasto islaidos bei reiketu trugdyti kazka is draugu kad pagelbetu atsiimant detale, pasirinkau savo regione esancia firma.
    beja sita kompanija ima minimalu mokesti 120£ mano dalies gamyba gaunas pigiau nei minimali kaina, tokiu atveju butu protinga dar kazka gamintis….

agniusm
    Participant

Letai bet sauniai jusldi I prieki:) Pasiziurek ES, mano A123 temoje yra imesti pabraizymai, sprint layout ir autocad brezinukai 1P konfiguracijoje daugelis populiaresniu S konfiguraciju, gal ka panaudosi.

Buckis
    Participant

Ok zvilgtelsiu, mastau toki varijanta kiek realu kad spauzdintas nailono dantratis laikytu, net neisivaizduoju, nes spauzdintas metalas visdelto brangu.

Šarūnas
    Keymaster

Kažkokias kontaktų sujungimo plokšteles turiu užsilikusias. Parašyk, jei reikia.

Viewing 20 posts - 81 through 100 (of 270 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.