Viewing 20 posts - 101 through 120 (of 249 total)
  • Author
    Martynas
    Participant

jei lygiagrečiai rankenėlės varžai pajungsi mažesnę varžą negu 5.35kohm (tarp dviejų laidų) tada bendra max varža sumažės ( ir kada varža 0 teka max srovė greitis 0, kada varža 5kohm srovė min greitis max ) tada sumažinus bendrą varžą turi sumažėt max greitis, tad turėtų suveikt

agniusm
    Participant

Reiks bandyt nes inete daugiau apie tai nerandu. Gal niekam nereikia riboti greicio:)

agniusm
    Participant

Taigi galiu drąsiai teigti, kad norint sumažinti greitį naudojant 0-5k rankeną reikia rezistorių dėti lygiagrečiai rankenai, t.y. tarp dviejų laidų, juodo ir rudo Magura atveju. Galiu pasidžiaugti ir parodyti pagaliau savo darbo rezultatus (Yra dar vienas gliukas bet..)

(angliškai)

Čia kaip viską jungiu. Gal kas dar ras klaidų, tai praneškite.

• This reply was modified 9 years, 8 months ago by agniusm.
    agniusm
    Participant

Gal kas mate kur isigyti perforuotu aliuminio lakstu? Reiketu 1.5-2mm storio

vvaldasv
    Participant

Teko matyti Vilniaus Lytagroje, buvęs Agrotiekimas prie oro uosto Dariaus ir Girėno g.

agniusm
    Participant

Kartoninis modeliavimas :)

agniusm
    Participant

Tęsiam ant aliuminio. Po truputi vis geriau gaunasi virinti aliuminį. Patenkintas estetiniais rezultatais:

Variklio aušinimas ir šiek tiek geriau atrodo:

Tadas
    Participant

Atrodo tikrai labai gerai.Tiek kad gal toks tanko tvirtumas gaunasi :) siaip pakaktu ir stiklo audinio tarkim jei stiprumo reik pintas buna jis.Siaip tikrai super atrodo.

agniusm
    Participant

Dekui. Na tanko tvirtumo nera, aliumas 1.5mm. Su stiklo pluostu terlintis nemegstu:)

Šarūnas
    Keymaster

Atrodo gerai. Ką policijai sakysi? :)
    Beje, koks tos sėdynės maksimalus plotis? Ir nuo kokio aparato ji?

agniusm
    Participant

Su policija nzn. Plotis max apacioje ar virsuje?

Šarūnas
    Keymaster

apačioje

agniusm
    Participant

Pamatuosiu :) Tiesa sedyne Yamaha YZ-426 replica bus kokiu 2003-2004 metu

agniusm
    Participant

Šarūnai, išlupau pakrovėją ir ten rezistoriaus pas mane nėra :( :

Ar ir neturi būti ir reikia įlituoti kažkokį?
    (P.S. Sėdynę pamatuosiu vėliau, kai nurinkinėsiu viską dažymui)

Pabaigiau daryti antrą šoną. Beliko padaryti priekį ir porą tvirtinimų:

Šiandien gavau vandeniu pjautas žvaigždutes:

4mm nerūdijantis plienas, bet nesuprantu, ir vėl yra šioks toks konusas, lb mažas, reikės pamatuoti koks, bet kaip taip daro ir taip gaunasi? Ar neįmanoma be konuso išpjauti?
    Matyti ir pjovimo pradžios momentai, nesuprantu, kaip taip chebra daro ne iki galo…

Tadas
    Participant

O kodel tik 4mm cia naudosi su 420 grandine?As savo pusbritvei pjoviau is 6mm nes pagal specifikacija turetu but truputis virs 6 storis.Keisti dantukai tavo zvaigzduciu manieji gilesni daryti su sprocketeer 2.0 programa.Kiek pinigu pjaut vandeniu ir nerudijanti?

agniusm
    Participant

Kainavo 41EUR su siuntimu iš Klaipėdos. Pas mane grandinė ne 420, o amerikanska lygtais 1/2″ x 3/16″, o grandinė berods 415H. Aš ant CAD’o parsisiunčiau esamos žvaigždės brėžinį (54T), atsispauzdinau and popieriaus ir pridėjau, tiko, tada atsisiunčiau tokių kokių reikėjo (28T, 34T) ir viskas. Kam braižyt jei jau yra padaryta ;)
    Šiaip turėjo būt 4,6mm pločio, bet kur tu tokios medžiagos gausi?! Galvojau 5mm daryt, bet būtų reikėję nuiminėt ties dantimis, smailint, nes netilptų grandinė “atsigult”.

Tadas
    Participant

Vilniuj tik Lazeriu pjauna?Man sena plazma pjove tai didele 56 dantu dar puse bedos bet jau maza 11 dantuku tai labai prastai atrodo.Abi aisku i konusa eina kaip ir lazeriu ir kaip pats sakai ir vandeniu ne isimtis.Matyt gale vistiek “linksta” spindulys ir daro konusa.Smailint kazkiek visada reik pacius dantukus nes gamyklines visos daugiau maziau smailintais galiukais buna.

agniusm
    Participant

Aš kaip tai manau, kad paprasčiausiai per greitai jie leidžia. Giriasi visi, kad ir 100mm medžiagą pjauna, o čia 4mm konusą daro. Koks tai briedas, aš kažkaip tai tos nuomonės, kad dirba subiniarankiai. Internete pilna vaizdų pjovimo vandeniu ir tokių bajerių neturi būti. Tai dantukus pasmailint ne bėda ir aš tą galvojau daryti, bet pas mane grandinė kai gula, užeina ant pačio žvaigždės disko ir reikėtų kažkaip lygiai ne per daug nutekint ar nušveist, bet pabijojau. Na reikės, padarysim iš 5mm, bus matyt, ne karo metai (arba ne Ukraina) :)

Linas
    Participant

konusu pjauna del to kad retai keicia pjovimo galvas.

Buckis
    Participant

Man pjove kaip sake lazeriu 5mm aliuma irgi plika akim matesi konusas. bent jau sake kad gali vandeniu bet ale brangiau gautusi, nesu lietuvoi tai kainu skirtume nesigaudau

Viewing 20 posts - 101 through 120 (of 249 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.